Δωρεάν παράδοση με μεταφορική για αγορές άνω των 500€

Επιπλο Evenos • Ουσταμπασίδης

H εταιρία ΕΠΙΠΛΟ EVENOS® είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες επίπλων σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Ιδρύθηκε το 1980 από τον Σπύρο και την Νούλα Ουσταμπασίδη και συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία μέχρι σήμερα. Την εταιρία σήμερα συνεχίζει και δεύτερη γενιά Παναγιώτης και Γιώργος Ουσταμπασίδης.

Με ένα συνεχώς ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα η ομάδα της ΕΠΙΠΛΟ EVENOS® κατάφερε να είναι πρωταγωνιστής στον χώρο της επίπλωσης & διακόσμησης χώρου αναδεικνύοντας το δικό της στυλ και πρωτοτυπία στην σχεδίαση (Design).

Περισσότερο από ένα κατάστημα η εταιρία ΕΠΙΠΛΟ EVENOS® είναι μια Boutique επίπλων με εισαγωγές επίπλων από Ιταλία, Ισπανία, Δανία και Βέλγιο πρωτοπορεί εισάγωντας ότι πιο νέο κυκλοφορεί, στην Ελληνική αγορά.

Επισκεφτείτε μας και ανακαλύψτε στο χώρο μας τα καλύτερα σχέδια επίπλων διάσημων οίκων καθώς επίσης και το lifestyle που σας ταιριάζει.

Πάντα ένα βήμα μπροστά το ΕΠΙΠΛΟ EVENOS® παρέχει την άριστη αισθητική και λειτουργική εικόνα με ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης , μέσα σε μια απόλυτα καλαίσθητη και ζεστή ατμόσφαιρα.

Μετά από μια ανοδική πορεία από το 1980 στην κατασκευή και εμπορία επίπλων και κόντρα στην εποχή, η επιχείρηση αναπτύσεται ανοίγοντας το 2011 ένα νέο κατάστημα με αποκλειστική διάθεση και συνεργασία για τον Νομό Εβρου της μεγαλύτερης και πιο σύγχρονης στρωματοποιίας της Ευρώπης την MEDIA STROM.

Χρονιά σταθμός για την εταιρία η χρονιά 2015 αφού για πρώτη χρονία οι εξαγωγές της ξεπέρασαν το 40% του κύκλου εργασιών της και συνεχίζεται η ανοδική πορεία έως και σήμερα.

Σχεδιασμός του Χώρου σας

Πρωταγωνιστής στον χώρο της επίπλωσης & διακόσμησης του χώρου σας.

Ασφάλεια στις Συναλλαγές

Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής της αρεσκίας σας, ακόμ α και άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

Άμεση Υποστήριξη

Κοντά σας από το 1980 μέχρι και σήμερα, στην κατασκευή και εμπορία, επίπλων και στρωμάτων.

Τα Καταστήματα μας

Έπιπλο Evenos

Διεύθυνση: 2o χλμ Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
Πόλη: Αλεξανδρούπολη, Έβρος, ΤΚ: 68100
Τηλέφωνο: 2551 023987

Media Strom

Διεύθυνση: 14ης Μαΐου 81 & Φυλής
Πόλη: Αλεξανδρούπολη, Έβρος, ΤΚ: 68100
Τηλέφωνο: 2551 027770

Τι Είπαν οι Πελάτες μας

5 Αστέρια σε όλα!

Επαγγελματιες